با بذر گوجه ۱۰۱۲ آثار اگزما را رفع کنید

بذر گوجه ۱۰۱۲ مملو از ترکیبات فیتوشیمیایی مانند اسید گالیک، اسید ترانس سینامیک و کوئرستین هستند. مقدار زیادی از ترکیبات فنلی کل، فلاونوئیدهای کل و فعالیت آنتی اکسیدانی افزایش یافته را می توان با استفاده از عصاره اتانولی به جای حلال های قطبی مانند آب به دست آورد، زیرا ترکیبات محلول در آب موجود در فرآورده های فرعی گوجه فرنگی می توانند با ترکیبات فنلی تداخل داشته و در نتیجه راندمان استخراج آنها را تحت تاثیر قرار دهند.

پس از برداشت گوجه فرنگی از گیاه، آنها را شسته و دسته بندی می کنند. مواد مزرعه حذف شده و میوه ها به صورت دستی یا ز طریق سیستم های الکترونیکی مرتب می شوند.

میوه ها سپس با استفاده از لیمو، بخار/ یا آب داغ پوست کنده می شوند. پس از پوست کندن، گوجه فرنگی ها دوباره دسته بندی شده و برای پردازش نهایی درجه بندی می شوند.

سپس از این گوجه فرنگی برای تهیه محصولات مختلف مانند مربا، پوره، آب میوه و سس استفاده می شود. در طی این فرآوری، دانه ها و پوست به عنوان محصولات جانبی به دست می آیند. این دانه‌ها را می‌توان به پودر ریز تبدیل کرد و متعاقباً می‌توان آن‌ها را در معرض استخراج مبتنی بر حلال از ساخت عصاره بذر گوجه‌فرنگی (TSE).

بذر

فرآوری گوجه فرنگی منجر به تولید تفاله گوجه فرنگی می شود که 60 درصد آن بذر و 40 درصد پوست است. ترکیب غذایی دانه های گوجه فرنگی شامل پروتئین ها (32%) و به دنبال آن چربی کل (27%) و فیبر (18%) است.

دانه های گوجه فرنگی به دلیل محتوای پروتئین بالایی که دارند به عنوان مکمل در تغذیه دام و به عنوان جایگزین در فرآورده های نانوایی استفاده می شوند. به دلیل پایداری حرارتی و خواص آنتی اکسیدانی، روغن دانه گوجه فرنگی و TSEs ممکن است در نگهداری مواد غذایی استفاده شوند.

تولید سوخت های زیستی و تولید آنزیم ها و ترکیبات زیست فعال از جمله کاربردهای عملی ضایعات گوجه فرنگی در کنار تولید روغن دانه گوجه فرنگی است.

از نظر استخراج لیکوپن، بیشترین بازده استخراج با استفاده از هگزان به دست می آید. دوز کوچکی از حدود 500 پی پی ام عصاره فرعی گوجه فرنگی برای کنترل پراکسیداسیون لیپیدی کافی است و می تواند ثبات روغن را افزایش دهد.

تقریباً 17 تا 18 درصد روغن دانه گوجه فرنگی با فشار دادن دانه های خشک گوجه فرنگی به دست می آید، در حالی که در صورت استفاده از حلال استخراجی، تقریباً 20 تا 23 درصد است.

این بررسی جنبه‌های مفید دانه‌های گوجه‌فرنگی را از نظر سلامت انسان نشان می‌دهد که به مشخصات فیتوشیمیایی برتر آنها نسبت داده می‌شود. یک بحث جامع در مورد بذر گوجه فرنگی و عصاره آنها در فعالیت های مختلف زیست پزشکی همراه با ارائه توضیحی به خوبی مورد بحث قرار گرفته است.