خواص کنجد قهوه ای که باعث کاهش مرگ و میر در سالمندان است

مشتریان این روزها نسبت به رفاه و تناسب اندام خود بسیار آگاه هستند.

بنابراین، آنها خواهان تنقلاتی هستند که بتواند خواسته های آنها را برای خوردن برآورده کند و مواد مغذی، سلامتی مناسب و حتی فواید سلامتی بیشتری نسبت به غذاهای جدید فراهم کند.

در اینجا با خواص کنجد قهوه ای آشنا شوید.

معمولا تنقلات با رژیم غذایی کودکان مرتبط هستند.

در دوره قبل، تنقلات به طور برجسته توسط کشورهای مختلف مورد بررسی قرار می گرفت و توسط جوامع دولتی و غیردولتی برای بالا بردن نیازهای تغذیه ای کودکان مدرسه ای استفاده می شد.

به همین ترتیب، تولید تنقلات مبتنی بر آهن برای بهبود وضعیت آهن در زنان تشویق شد.

علاوه بر این، یک مفهوم جدید در حال تکامل «میان‌وعده از نظر غذا برای سالمندان» است.

محققان نشان داده‌اند که اگر کالری مورد نیاز 25 تا 70 سال افراد محاسبه شود، کاهش 600 تا 800 کیلوکالری در روز برای زنان و 1000 تا 1200 کیلوکالری در روز برای مردان وجود دارد.

عامل اصلی مرگ و میر در سالمندان دریافت ناکافی کربوهیدرات ها، پروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و چربی ها است.

در نتیجه، کاهش نامطلوب وزن بدن و همچنین کمبود ریزمغذی‌ها وجود دارد که خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را بیشتر می‌کند.

با کمک فرمولاسیون های خاص می توان نیازهای تغذیه ای این گروه ها را تامین کرد.

تنقلات معمولی معمولا کربوهیدرات بیشتری دارند، اما مقادیر کمتری پروتئین، فیبر، مواد معدنی و ویتامین دارند.

علاوه بر این، کالری بیشتری دارند و به دلیل کمبود مواد مغذی ضروری، جزو غذاهای کم ارزش تلقی می شوند.

امروزه مصرف کننده به تنقلات کم قند و چربی، سرشار از فیبر غذایی و غنی شده با مواد معدنی و ویتامین ها همراه با رفع گرسنگی علاقه مند است. بنابراین، تولیدکنندگان باید با افزودن عناصر سالم، فرمول‌های معمولی را به یک فرمول متعادل جدید تغییر دهند.

مکمل کنجد یا ترکیبات آن در میان وعده ها می تواند با دادن خواص عملکردی و همچنین تغذیه ای عالی به محصولات، به بهبود سلامت جوامع دردمند کمک کند.

هیدرولیزهای دانه کنجد به دلیل وجود مقادیر بالاتری از پپتیدهای مختلف و خواص آنتی اکسیدانی آنها یکی از بهترین منابع در تولید و توسعه غذاهای کاربردی محسوب می شود.

به همین ترتیب، خواص منحصر به فرد و اجزای فنلی (به عنوان مثال، سزامولین، سسامین و γ-توکوفرول) دانه کنجد می تواند ویژگی های مختلف این تنقلات از جمله افزایش فعالیت های آنتی اکسیدانی را بهبود بخشد.

این خواص کنجد، ترکیب آن در محصولاتی را منحصر به فرد می کند که می تواند به عنوان عوامل درمانی در تولید غذاهای تقویت کننده سلامت برای پیشگیری و مدیریت بیماری های مزمن استفاده شود.

به منظور تولید میان وعده های سالم، مکمل دانه کنجد در میان وعده های متعدد بر پایه غلات یکی از بهترین انتخاب ها است.

  • منابع:
    1. Nutritional and Therapeutic Potential of Sesame Seeds