چه مقدار فیبر غذایی در زردآلو خشک ارگانیک وجود دارد؟ بهترین قیسی و برگه زردآلو خشک کدامند؟ زردآلو میوه ای نرم، گوشتی و زرد رنگ از خانواده گل سرخ است که در اوایل تابستان می رسد و معمولاً به آن زردآلو تابستانی طلایی می گویند.
این میوه بومی چین است زردآلو نام لاتین آن است. در اوایل قرن اول پس از میلاد به سایر نقاط آسیا و اروپا معرفی شد. ارتفاع درخت زردآلو به 6 متر می رسد.
برگ های آن قلبی شکل و سبز مایل به زرد است. گلهای زردآلو نسبتاً بزرگ هستند. هسته زردآلو صاف، قهوه ای و بیضی شکل است و در داخل اندوکارپ سخت قرار دارد. طعم آن گاهی شیرین و گاهی تلخ است.
زردآلو خشک چیست؟
میوه های خشک و آجیل ایرانی مانند سایر میوه ها سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین A، ویتامین C و پتاسیم است. سایر مواد مغذی موجود در زردآلو خطر ابتلا به سرطان معده را تا 47 درصد کاهش می دهد.
مواد مغذی موجود در 1 عدد زردآلو تازه خشک (35 گرم) عبارتند از:
•کالری: 8.16 گرم
•پروتئین: 0.5 گرم
•کربوهیدرات: 3.9 گرم
•شکر: 3.2 گرم
•فیبر: 0.7 گرم
•چربی: 1 گرم
•پتاسیم: 6.9 گرم
زردآلو خشک
خواص زردآلو خشک برای سلامتی
رفع ناراحتی های چشمی
بتاکاروتن و ویتامین A موجود در زردآلو خشک، خطر ابتلا به اختلالات چشمی و بیماری هایی را که می تواند باعث کاهش بینایی شود، کاهش می دهد. همچنین وجود زآگزانتین در زردآلو خشک از دژنراسیون ماکولا در سالمندان جلوگیری می کند.
ممکن است عملکرد قلب را بهبود بخشد
زردآلو مانند بسیاری از میوه های دیگر حاوی ویتامین C، پتاسیم و فیبر است که به حفظ سلامت سیستم قلبی عروقی کمک می کند و از مشکلاتی مانند حملات قلبی و سکته جلوگیری می کند.
ویتامین C از قلب در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند. پتاسیم همچنین فشار خون را کاهش می دهد. فیبر موجود در زردآلو خشک کلسترول اضافی دیواره رگ های خونی را کاهش می دهد. همه این مواد باعث سلامت قلب و بهبود عملکرد آن می شود.