هنرمندی با رب گوجه وسام بوم نقاشی خود را کامل کرد

حالا بیایید نگاهی به طرز تهیه رب گوجه وسام دستور غذای سالم بیاندازیم.

ابتدا سیر را ریز خرد کرده و کنار بگذارید. سپس فلفل قرمز را به قطعات کوچک خرد کرده و در تابه تفت دهید. بعد گوجه ها را بشویید و پوست بگیرید.
سپس گوجه ها را از آسیاب یا مخلوط کن رد کنید. اگر می‌خواهید تکه‌های گوجه‌فرنگی در سس‌تان باشد، می‌توانید آنها را خرد کنید.
فلفل و گوجه فرنگی سرخ شده را به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید. اجاق گاز را روی حرارت کم قرار دهید. سپس ادویه ها، نمک دریایی و نیشکر را اضافه کنید. سپس به مدت 45 دقیقه بپزید.
سیر ریز شده را درست قبل از برداشتن از روی اجاق گاز اضافه کنید. می توانید آن را از مخلوط کن عبور دهید تا تکه ای از فلفل باقی نماند یا می توانید آن را به همان شکلی که هست بگذارید.

رب
بعد ذوق کن در صورت نیاز می توانید کمی نمک بیشتری اضافه کنید. اگر می‌خواهید یک حس شخصی اضافه کنید، می‌توانید سبزیجات دیگری (پیاز، فلفل سبز، کدو سبز، بادمجان و غیره) و ادویه‌ها و گیاهان معطر مختلف (آویشن، برگ بو، ریحان، زیره سبز، کاری و غیره) اضافه کنید.
در آخر بگذارید خنک شود و آماده اضافه کردن به هر ظرفی است. این شامل برنج، ماکارونی، سبزیجات، چاشنی و غیره است. گنجانده شده اند.
چگونه آن را ذخیره می کنید؟ برای نگهداری می توانید از ظروف شیشه ای بدون هوا استفاده کنید. این را هم بگوییم که می تواند 1 هفته در یخچال بماند بدون اینکه خراب شود. با این حال، اگر تصمیم دارید بیشتر از نیاز خود تهیه کنید، می توانید آن را برای ماه ها در فریزر نگهداری کنید.

ربی است که برای خوشمزه تر کردن غذاهای مختلف مانند سس گوجه فرنگی ، پاستا و منمن استفاده می شود. این رب که با گوجه فرنگی رنده شده تهیه می شود، در صورت درخواست با فلفل غنی می شود. می توان آن را هم به سادگی و هم در سرخ کردنی استفاده کرد. از آن به عنوان سس پیتزا نیز استفاده می شود .