پسته خام خشک که فروش آن در بازار رفسنجان با مشکل مواجه شد

پسته خام خشک نوعی آجیل درختی با فواید بی شماری برای سلامتی است. پسته منبع عالی پروتئین، آنتی اکسیدان ها و فیبر است.

تحقیقات نشان می دهد که مردم برای هزاران سال پسته می خورند. امروزه مردم آنها را در انواع غذاها از سالاد گرفته تا بستنی مصرف می کنند.

یک وعده پسته حدود 37 درصد از ویتامین B6 توصیه شده روزانه یا 1.3 میلی گرم برای بزرگسالان را تامین می کند.

ویتامین B6 نقش حیاتی در بدن دارد، به ویژه در رابطه با متابولیسم پروتئین و رشد شناختی.

پسته یکی از آجیل های کم کالری است، به این معنی که افراد می توانند از مزایای سلامتی آجیل لذت ببرند و در عین حال راحت تر در محدوده کالری روزانه خود باقی بمانند.

به عنوان مثال، 1 اونس آجیل ماکادمیا یا 10 تا 12 مغز حاوی 204 کالری است، در حالی که 1 اونس گردو حاوی 196 کالری است. با این حال، 1 اونس پسته حاوی 159 کالری است.

پسته

گفته می شود، آجیل ها به طور کلی کالری بیشتری نسبت به برخی مواد غذایی دیگر دارند.
آنتی اکسیدان ها موادی هستند که نقش مهمی در سلامت دارند. آنها با جلوگیری از آسیب به سلول های بدن، خطر ابتلا به سرطان و سایر بیماری ها را کاهش می دهند.

آجیل و دانه ها حاوی چندین ترکیب آنتی اکسیدانی هستند، اما پسته ممکن است مقادیر بیشتری از آنتی اکسیدان ها را نسبت به سایر مغزها داشته باشد.

تحقیقات نشان می دهد که پسته دارای عملکردهای آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است، زیرا شامل موارد زیر است: برای سلامت چشم مفید است
پسته منبع غنی از آنتی اکسیدان های لوتئین و زآگزانتین است که برای سلامت چشم ضروری هستند.

طبق گفته انجمن بینایی سنجی آمریکا، لوتئین و زآگزانتین شانس ابتلا به بیماری های مزمن چشمی مانند آب مروارید را کاهش می دهند. آنها همچنین می توانند به محافظت در برابر دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD) کمک کنند.