وقتی بادام درختی با پوست سنگی را همراه با برخی مغزها میل کنند، می گویند برای قلب مفید است افرادی که بادام مصرف می کردند آنتی اکسیدان بیشتری در جریان خون خود داشتند و این به کاهش فشار خون و بهبود جریان خون به قسمت های مختلف بدن کمک می کرد.
ثابت شده است که بادام سطح ویتامین E را در گلبول های قرمز شما افزایش می دهد و همچنین خطر ابتلا به کلسترول را کاهش می دهد.
با افزایش سطح ویتامین E در جریان خون، آنتی اکسیدان هایی تشکیل می شود که از ایجاد کلسترول در سلول های شما جلوگیری می کند.
بنابراین مصرف روزانه یک مشت بادام می تواند ویتامین E بیشتری را وارد جریان خون شما کند و همچنین می تواند شما را از خطر ابتلا به کلسترول نجات دهد.
همچنین، این تحقیق با بیان اینکه رژیم های مدیترانه ای که آجیل زیادی در غذاهای خود دارند، فواید سلامت بیشتری دارند، نتیجه گیری شد.
گفته می شود مصرف بادام باعث تنظیم سطح قند خون و تثبیت آن می شود این به این دلیل است که بادام منیزیم دارد و توصیه می شود روزانه یک مشت بادام مصرف کنید.
با این حال، برای افرادی که از دیابت نوع 2 رنج می برند، بادام نقش مهمی در تثبیت آن دارد.
بنابراین، اگر یک فرد دیابتی بادام مصرف کند، اساسا چه اتفاقی می افتد؟ پاسخ این است که فرد دچار مقاومت به انسولین می شود که برای افراد مبتلا به دیابت عالی است و این به دلیل محتوای منیزیم موجود در آجیل است.
سطوح پایین منیزیم می تواند باعث افزایش فشار خون شود این منجر به حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی کلیه می شود.
بادام حاوی منیزیم است که به کنترل موثر فشار خون کمک می کند اگر بدن شما فاقد منیزیم است، باید بادام را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.