عرضه ترشی گوجه مشهدی خانگی به همراه غذای خانگی در رستوران های سراسر کشور به امری عادی تبدیل شده است. شاید حتی یک قاشق چاتنی سرآشپز گذاشته باشد.
اما در تعداد انگشت شماری از رستوران ها – مکان هایی مانند آشپزخانه Woodberry در بالتیمور. Farmstead در پراویدنس، R.I. مزرعه بلک بری در والند، تن. و مزرعه هرب در وودین ویل، واش – چیز دیگری در حال انجام است.
در آن آشپزخانهها، سرآشپزها از نگهداری و کنسرو کردن آنها فراتر از ساختن ترشیهای خود استقبال کردهاند.
اگر غذاهای محلی طعم بهتری دارند، آنها استدلال می کنند، پس چرا به اندازه کافی برای گذراندن زمستان، درست مانند برخی آشپزهای خانگی، آن را کنار نگذاریم؟
انبار کردن انباری یک رستوران کمی پیچیده تر از قرار دادن چند شیشه مربا در زیرزمین یا گاراژ است.
هزینه، ذخیره سازی و مقیاس همگی در بازی نقش دارند. چند آشپزخانه می توانند یک قنادی را به کنسرو تبدیل کنند؟ چند هزار پوند گوجه فرنگی باید برای تهیه یک مارینارای زمستانی آماده شود؟ سرآشپز همه چیز را کجا قرار خواهد داد؟
با این حال سرآشپزها منصرف نمی شوند. شان براک به دلیل تلاشهایش برای استفاده انحصاری از غذا از زیر خط میسون-دیکسون در رستورانهایش در چارلستون، اس سی، هاسک و مککریدی، تا حدی که برای ساختن روغن زیتون خودش آزمایش میکرد، مشهور است.
در آشپزخانه Woodberry، سرآشپز Spike Gjerde با پرورش دهندگان محلی همکاری می کند تا انباری فراوان داشته باشد و در رستوران 162 نفری خود از غذاخوری ها پذیرایی می کند.
در مدت پنج سال، او فهرست خواربار فروشی چهار صفحه ای خود را برای شرکت عرضه کننده رستوران های محلی به یک صفحه کاهش داده است.
تامین آنتی اکسیدان
مانند تمام میوه ها و سبزیجات، ترشی ها حاوی آنتی اکسیدان هستند. مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است که آنتی اکسیدان ها می توانند با اثرات رادیکال های آزاد مقابله کنند.
رادیکال های آزاد مواد شیمیایی در بدن هستند که ممکن است در ایجاد طیف گسترده ای از مسائل سلامتی نقش داشته باشند. این مسائل شامل سرطان، التهاب، بیماری های قلبی و بیماری های مزمن مختلف است. رادیکال های آزاد نیز ممکن است به پیری کمک کنند