NH4+-N شکل اصلی TDN است و همچنین شکل ارجح نیتروژن برای رشد جلبک است. از شکل 6، غلظت هر دو TDN و NH4+-N در تیمارهای جلبک به حداکثر مقدار خود افزایش می یابد که عمدتاً تحت تأثیر آزادسازی TDN و NH4+-N از خوراک ماهی چینه است، سپس در روزهای بعد تحت تأثیر استفاده از مواد مغذی جلبک کاهش می یابد.
بطور کلی. به طور کلی، تجزیه و تحلیل همبستگی نشان می دهد که روابط منفی بین تراکم جلبک ها و غلظت TDN (R = -0.887~0.369، P = 0.001~0.159) و بین تراکم جلبک ها و غلظت NH4+–N (R -0.0.~0.7 R = -0.369-0. P < 0.046). متفاوت از نتایج در تیمارهای بدون کیفیت خوراک ماهی جلبک، تأثیر معنیداری بر غلظت TDN و NH4+-N در بین MHT، MHP و MZT مشاهده نمیشود (05/0 >P)، به جز اینکه تفاوت معنیداری بین غلظت TDN بین MHT و MZT وجود دارد.
در حالی که مقادیر حداکثر و میانگین نیز نشان میدهند که MHT حاوی بیشترین غلظت TDN و NH4+-N است، سپس MHP و MZT دارای کمترین غلظت است.
در واقع، غلظت NH4+-N در تیمارهایی با 0.1 گرم غذای ماهی در دوره بعدی رشد جلبک به 0.1 میلیگرم در لیتر کاهش یافته است و در تیمارهایی با 0.2 گرم خوراک ماهی به 0.33 تا 0.38 میلیگرم در L-1 کاهش یافته است.
در شکل 6 (b,d)، غلظت TPN به تدریج در 20 روز اول افزایش می یابد و سپس با گذشت زمان در MHT، MHP و MZT به غلظت های پایدار می رسد. مطابق با TPP، غلظت TPN همچنین با تراکم جلبک ها در کل دوره آزمایش همبستگی مثبت دارد (R = 0.744~0.920، P < 0.001).
همچنین، ترتیب غلظتهای TPN در یک زمان در بین تیمارهای مختلف MHT 0.2 اینچ (MHT 0.1 اینچ) > MHP 0.2 اینچ (MHP 0.1 اینچ گرم) > MZT 0.2 اینچ است، و میانگین غلظت MZT 0.1 MZT 0.2 و TPs 0.1 میانگین غلظت متناظر هستند.
(6.77)، 9.30 (4.50) و 7.19 (3.61) mg L-1. با این حال، کیفیت غذای ماهی تأثیر قابل توجهی بر غلظت TPN در بین تمام تیمارهای جلبک ندارد (05/0 P)، و این ممکن است به این دلیل باشد که خوراک ماهی در هنگام گنجاندن دادهها در فاز تاخیر، تاثیر قابلتوجهی بر تراکم جلبک ندارد (05/0 P) ، n = 16).
با توجه به اثر رشد جلبک، ترکیب کسری در تیمار با جلبک، همانطور که در شکل نشان داده شده است. 5 و 6 و جدول 2، همانطور که در شکل نشان داده شده است، متفاوت از بدون جلبک است.
1، 2 و جدول 2. برای مثال، به دلیل استفاده از جلبک، نسبت TDN:TN برای MHT، MHP و MZT به ترتیب 8.88~12.64٪، 9.12~17.48٪ و 6.22~17.80٪ است (در جدول 2)، که عمدتاً به دلیل جذب انتخابی مواد مغذی توسط جلبک ها بسیار پایین تر از HT، HP و ZT هستند.
اثرات تغذیه ماهی های مختلف بر استفاده از مواد مغذی توسط M. aeruginosa
مواد مغذی آزاد شده از خوراک ماهی HT، HP و ZT همانطور که در 2.1 مورد بحث قرار گرفت متفاوت است، که بیشتر بر رشد جلبک ها و استفاده از مواد مغذی تأثیر می گذارد. به منظور مطالعه تعامل بین خوراک ماهی های مختلف و رشد M. aeruginosa، استفاده از مواد مغذی توسط جلبک نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
در مطالعات Huang و همکاران 49 و گودار و همکاران 50، تابع لجستیک نیز برای شبیه سازی مصرف مواد مغذی در مقابل زمان جوجه کشی و به شرح زیر استفاده شده است.