فردی با خوردن عسل خارشتر ۱۴۰۱ توانست جان خود را نجات دهد

اگر وقت خود را صرف گشت و گذار در غرفه های بازار کشاورزان کرده اید، ممکن است از قبل بدانید که چندین نوع عسل وجود دارد.

در واقع، بیش از 300 نوع وجود دارد! عوامل زیادی بر طعم و رنگ عسل تأثیر می گذارد، اما تفاوت عمده بین هر نوع در اطراف گل می چرخد. به همین دلیل است که معمولاً عسل خارشتر ۱۴۰۱عسل خارشتر ۱۴۰۱ را به نام این منبع شهد نام گذاری می کنند.

بیشتر عسل های پاستوریزه طعم یکسانی دارند، بنابراین به دنبال عسل خام و فیلتر نشده باشید. این بهترین راه برای تجربه طعم واقعی و فواید سلامتی آن است و همچنین از خرید تصادفی عسل تقلبی جلوگیری می کند.

عسل

عسل اقاقیا یک عسل همه منظوره با طعمی بسیار ملایم اما شیرین است. در واقع از گل اقاقیا ساخته نشده است. در عوض، شهد از یک “درخت اقاقیا کاذب” که به عنوان ملخ سیاه نیز شناخته می شود، می آید. این یکی از شفاف‌ترین و روشن‌ترین انواع عسل موجود است و به دلیل محتوای فروکتوز بالا، بعید است که در شیشه کریستالی شود.

عسل گندم سیاه قوی و تیره است و رنگ و بافتی شبیه ملاس دارد. طعم تند آن باعث می‌شود به جای استفاده خام، برای پخت مناسب‌تر باشد، اما همچنین به اندازه کافی قدرتمند است که گوشت‌های خوش طعم را در مارینادها نگه دارد. حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به عسل با رنگ روشن است، بنابراین برای درمان گلودرد انتخابی عالی است.